El València es diverteix davall de la pluja (3-0)

Els de Gennaro Gattuso golegen el Betis (3-0) amb gols d'André Almeida, Hugo Guillamón i Justin Kluivert, i trenquen la ratxa de cinc partits sense guanyar justament abans de la parada de la Lliga pel Mundial 

Els futbolistes del València celebren un gol sota la pluja a Mestalla
Els futbolistes del València celebren un gol sota la pluja a Mestalla / Agència Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
10 de novembre 2022 - 22:04

El València ha arribat a la parada pel Mundial de Qatar amb oxigen, amb gols. Els de Gatusso s'han divertit golejant el Betis (3-0), en un partit redó en què tot han sigut molt bones notícies. La primera, trencar una ratxa de cinc partits sense guanyar: la segona, acabar amb la porteria a zero; i la tercera, aconseguir un gol de falta dos anys després. Les tres fites han fet de la nit de pluja al Mestalla una tormenta perfecta. 

El València ha començat com sempre: pressió molt alta buscant furtar prop de l'àrea visitant i crear ocasions. Pressió bona, recuperacions, també, però poca efectivitat ofensives. La primera ocasió d'Hugo Duro als díhuit minuts. Del Betis, poques notícies. I quan venien, de les botes de Wiliam José. Giorgi Mamardashvili ha mantingut un alt nivell. 

Yunus Musha ha celebrat la convocatòria amb els Estats Units per al Mundial amb un bon grapat de detalls marca de la casa: potència en la carrera, dríbling i xut a porteria, a més del seu tradicional atreviment. Yunus ha firmat les dues rematades valencianistes a porteria de la primera part. El primer s'ha estavellat al pal. El segon ha pegat en un defensa i ha estat a punt de sorprendre Rui Silva.

El Betis també ha tingut la seua, amb Juan Cruz d'executor i el porter georgià del València com a escut. Gran parada. L'última de la primera per a Sergio Castillejo. Una clara ocasió per a trencar el partit: xut fort des de la frontal i Rui Silva, que evita el gol que ja es cantava en la grada. 

Gol de falta dos anys després

La segona part ha sigut una altra història. La forta pluja sobre el Mestalla ha condicionat el joc. En el minut 60 la jugada clau del partit. Dura Falta d'Edgar sobre Samuel Lino, que provoca la segona groga del central del Betis i l'expulsió per doblea groga. El llançament d'André Almeida ha entrat per l'escaire. El València ha tornat a marcar de falta dos anys després, concretament des que Daniel Was va marcar a l'Osca també al camp del Mestalla. 

Samu Lino, gran partit del brasiler, ha tingut el 2-0, però Rui Silva ho ha impedit. Sí que ha arribat en el minut 72 després d'un penal comés sobre Justin Kluivert i que Hugo Guillamón (els dos havien acabat d'entrar al camp), l'ha tranformat. Novament, Samu Lino ha tingut el tercer, poc abans de la fi. Sí que ho ha aconseguit Justin Kluivert en el temps afegit convertit en gol una ràpida contra. El València arriba a la parada del Mundial amb bones sensacions trencant una ratxa de cinc partits sense aconseguir la victòria. 

També et pot interessar

stats