València - Betis: tres finals en tres anys

Els dos conjunts s'han enfrontat en les últimes temporades amb moltes coses en joc

Informació a partir del minut 2

El València es prepara per a una altra final contra el Betis, el rival de les grans ocasions en les últimes temporades. Un any després de jugar-se la permanència amb els bètics en l'última jornada, dissabte es tornen a veure les cares en Mestalla. En aquesta ocasió, està en joc Europa.

Jugar contra el Betis, en els últims anys, és sinònim de final per al València. La primera, en sentit literal, va ser la final de la Copa del Rei del 2022 amb Bordalás. Record agredolç per la il·lusió d'una afició en massa que somiava amb un títol, però que acabà amb victòria bètica als penals i llàgrimes a La Cartuja.

La segona final, aquesta en sentit figurat, va ser l'any passat. La de l'angoixa. El València es jugava en l'última jornada de Lliga no baixar a Segona Divisió. El gol de Diego López deixà el marcador en empat i els de Mestalla, un any més en Primera.

I la tercera final, aquesta volta per Europa, entre el València i el Betis, es disputarà dissabte a Mestalla. Els dos equips arriben separats per dos punts, amb el goal-average en joc i amb la Conference i l'Europa League a tir de pedra.

El Betis només ha guanyat en tres de les últimes 25 visites a un Mestalla que ha esgotat totes les entrades. Després d'una derrota i d'un empat en les anteriors finals contra el Betis, el València vol que la tercera siga la bona i que aquesta tercera final contra el Betis tinga un final feliç.

També et pot interessar

stats