El València Basket torna a la senda del triomf

L'equip taronja ha derrotat el Barça per 69-51 a la Fonteta, després de la dura derrota contra el Perfumerías Avenida

Iagupova, en una acció del partit
Iagupova, en una acció del partit / València Basket

El València Basket ha oblidat ràpidament l'entropessada contra el Perfumerías Avenida, després de derrotar còmodament el Barça a la Fonteta en la jornada 27 de la Lliga Femenina Endesa (69-51).

A l'equip taronja li ha costat entrar en el partit i el primer quart ha sigut més igualat del que s'havia previst (16-14). Però les jugadores de Rubén Burgos han despertat en el segon quart, amb un parcial de 22-6 (38-20).

El València Basket s'ha relaxat en la represa i les catalanes s'han situat a només cinc punts. Però les jugadores taronja, liderades per Alba Torrens, han reaccionat en l'últim període per a certificar una nova victòria.

L'equip de Rubén Burgos està obligat a guanyar els tres partits de la fase regular que queden, si vol tindre alguna oportunitat d'acabar en primer lloc. Però necessitarà, a més, dues derrotes del Perfumerías Avenida.