El València Basket jugarà la Copa del Rei

L'equip taronja ha guanyat el Saragossa 88-76 i estarà en la cita de Badalona, que es jugarà del 16 al 19 de febrer

Els jugadors taronja, amb el bitllet per a la Copa
Els jugadors taronja, amb el bitllet per a la Copa / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha complit el primer objectiu de la temporada en certificar el bitllet per a la Copa del Rei de Badalona, que es jugarà del 16 al 19 de febrer. L'equip taronja necessitava guanyar el Saragossa després del triomf de l'Obradoiro contra el Baskonia i no ha fallat: victòria per 88-76.

L'equip d'Àlex Mumbrú ha començat nerviós, conscient del que hi havia en joc, i ho ha pagat amb imprecisions que han permés al Saragossa avançar-se en el maracdor. Però l'encert de cara a cistella en els instants finals del primer quart han donat al València Basket la primera gran renda del duel (23-14). L'equip taronja ha mantingut el bon nivell ofensiu, sobretot des de la línia de tres, i ha eixamplat l'avantatge (35-19), encara que els aragonesos han retallat la distància just abans del descans (42-31).

L'eixida en tromba en la segona part ha permés al València Basket trencar definitivament el partit (64-39) i Mumbrú fins i tot ha pogut donar els primers minuts a l'últim fitxatge, Shannon Evans, que ha anotat els dos primers punts com a taronja. Amb tot decidit, el Saragossa ha retallat distàncies fins al 88-76 final.

El València Basket ha sumat la cinquena victòria consecutiva entre la Lliga ACB i acaba la primera volta d'aquesta competició en huité lloc. Aquesta serà l'onzena classificació seguida dels taronja per a la Copa del Rei.