València-Barça: duel entre els dos conjunts més joves de la Lliga

El València té una mitjana d'edat de 24,75 anys, pels 25,5 del Barça

'Baby Barça' contra 'baby València'

Mestalla acollirà aquest diumenge el cara a cara entre els dos equips més joves de la Lliga. Un clàssic de la competició, amb jugadors que a penes tenen 20 anys. El baby València d'Hugo Duro, Bryan Gil i Yunus, amb una plantilla d'una mitjana d'edat de 24,75 anys, contra el baby Barça de Pedri, Gavi i Ferran, de 25,5 anys d'edat mitjana.

Serà, a més, la tornada del de Foios a Mestalla després de la polèmica eixida. Ferran Torres tornarà a Mestalla vestit de blaugrana. Han passat 562 dies des que va decidir eixir del València en direcció al Manchester City a l'agost del 2020. I segons ell, ho va fer amb un objectiu, ser el millor jugador del món.

Després d'intentar-ho en el City, acaba d'aterrar en un equip nodrit per jugadors criats a la Masia. No són un grup de joves al gimnàs de l'institut. Són els joves cadells del Barça, amb un jugador com Gavi amb molt d'ofici sense arribar a la majoria d'edat. 

L'anomenat Dream Teen del Barça s'enfrontarà diumenge a la Youth Policy de Meriton, als xiquets de Bordalás, obligat a recórrer al filial durant tota la temporada.

A Mestalla assistirem al duel millennial entre Pedri i Guillamón al centre del camp. Jugadors nascuts en el segle XXI, com Bryan Gil, l'únic veterà del partit. Una prova de foc per al València, i per a un porter de 21 anys, Mamardashvili, davall dels pals. També està l'alternativa d'Ilaix Moriba, l'antiga perla blaugrana en la retrobada amb els excompanys. Un cara a cara entre dos equips encarregats de reeditar l'ADN dels seus escuts compensant amb joventut la falta d'experiència.

També et pot interessar

stats