L'efectivitat del Barça desespera el València (1-4)

L'equip de Bordalás ha sumat dos punts dels últims vint-i-un possibles en la Lliga, en la qual no coneix la victòria aquest 2022

Moriba i Dest disputen un baló en el València-Barça
Moriba i Dest disputen un baló en el València-Barça / Agència Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 de febrer 2022 - 19:29 Actualitzat: 20 de febrer 2022 - 18:24

El València continua sense guanyar enguany en la Lliga i hui, contra el Barça, no ha estat en cap moment prop de fer-ho. L'equip blaugrana ha sabut convertir la majoria de les ocasions que ha tingut mentre que els de Bordalás, als quals han anul·lat dos gols, s'han trobat amb un inspirat Ter Stegen.

La vesprada ha començat amb xiulits a Ferran, que s'enfrontava per primera vegada al club en què va començar a triomfar. Després, les queixes s'han girat cap a l'àrbitre, per anul·lar un gol per un fora de banda prèvia. I més tard, cap a la directiva del València per la situació de l'equip.

El gabonés Pierre-Emerick Aubameyang continuarà amb un bon record de Mestalla: després del hat-trick en una eliminatòria d'Europa League el 2019, quan aleshores defenia els colors de l'Arsenal, ha tornat a foradar la porteria de l'estadi valencianista, per partida doble.

En el minut 22, el davanter obria el marcador després d'una passada de Jordi Alba, De Jong ha anotat el segon superada la mitja hora de joc i de nou Aubameyang feia el tercer en el minut 38. En la segona part, Carlos Soler retallava distàncies en encertar un centre precís de Bryan Gil, un dels jugadors més inspirats del València. Però l'esperança dels de Bordalás s'ha esfumat amb un xut potent de Pedri, que després de tocar en el davanter africà ha superat el porter Mamardashvili.

El club de Mestalla va tancar el 2021 amb la possibilitat de dormir en llocs de Champions League, però la derrota contra l'Espanyol va obrir una etapa de resultats dolents que l'ha portat a sumar només dos punts dels últims vint-i-un possibles, deixant en la Copa les possibilitats de jugar a Europa la pròxima temporada.

També et pot interessar

stats