El València avança en la Copa, el Vila-real cau eliminat

El Llevant s'incorpora a la competició en la pròxima ronda

Les jugadores del Vila-real, en el partit a Albacete
Les jugadores del Vila-real, en el partit a Albacete / Twitter: @CVFFemenino

Dos equips valencians estaran en els huitens de final de la Copa de la Reina: el València, que ha superat el Juan Grande, i el Llevant, que s'incorporara a la competició en la pròxima fase. El Vila-real ha caigut eliminat en la tercera ronda, contra l'Albacete.

L'equip de Jesús Oliva s'ha classificat, però no sense patiment, en una eliminatòria a partit únic, fet a Gran Canària. El gol de Kerlly Real en el 88 permet a les de Puchades estar entre les setze aspirants al títol. Les valencianistes s'han enfrontat durant els noranta més el temps afegit al fort vent, que ha dificultat molt el joc, i a un rival molt ben posicionat.

Més gols ha tingut el duel entre l'Albacete i el Vila-real disputat en terres manxegues. Les locals s'han col·locat amb un 2-0 abans de la mitja hora de joc i no ha sigut fins a la segona part quan les groguetes han aconseguit la igualada. Però el doblet de Fatoumata Kanteh ha servit de poc amb el gol de l'Albacete en el temps afegit.

En el sorteig de huitens de final ja estarà el Llevant, que entra més tard en la competició per haver acabat la temporada passada entre els huit primers classificats de Primera Divisió.

També et pot interessar

stats