L'Athletic torna a desesperar Mestalla (1-2)

Abans, durant i després del partit, l'afició ha criticat la deriva de l'equip de Voro, que continuarà entrenant-se sine die

Unai Simón, en la parada d'un remat de tacó de Diakhaby
Unai Simón, en la parada d'un remat de tacó de Diakhaby / Manuel Bruque (Agència Efe)

El Mestalla està vivint un centenari amarg i l'Athletic Club ha sigut doblement partícip en menys d'un mes. L'equip basc ha aconseguit remuntar el gol inicial de Samu Castillejo, mitjançant Nico Williams i Oihan Sancet, i una actuació superba del meta internacional Unai Simón.

El València cau a zona de descens després de la victòria del Cadis, una situació esportiva que ha fet esclatar l'afició, que ha protestat abans i durant el partit a l'exterior de l'estadi. Tant és així que molts d'aquests valencianistes s'han perdut el primer gol del partit, de Castillejo (minut 17), que avançava els de Voro González.

Un minut abans ha hagut de retirar-se Edinson Cavani, després de patir molèsties musculars. I aquesta notícia no ha sigut l'única negativa sobre el terreny de joc, ja que els d'Ernesto Valverde han sigut capaços d'emportar-se els tres punts malgrat les poques ocasions generades.

També et pot interessar

stats