València - Athletic Club: guanyar per a no ficar-se en problemes

El club necessita una victòria contra un rival directe abans de visitar el Camp Nou.

Yunus Musah en l'últim partit davant l'Eibar
Yunus Musah en l'últim partit davant l'Eibar / Twitter: @valenciacf

El València CF rep aquest dissabte la visita d'un rival directe com és l'Athletic Club. Els dos conjunts arriben empatats a tretze punts en la classificació i en les posicions tretze i catorze respectivament. El conjunt valencià està primer en la classificació perquè tot i que la diferència de gols és la mateixa, zero, els de Javi Gracia tenen més gols a favor, 17 per 12.

El València necessita una victòria per a no posar-se en problemes. L'equip té un partit més que el seu pròxim rival, i que tres dels set equips que es troben per davall en la classificació. A més, la setmana que ve visita un camp sempre complicat com és el Camp Nou.

Per al partit, Javi Gracia no podrà comptar amb Kevin Gameiro, Cillessen o Gayà que continuen recuperant-se de les seues lesions. Tampoc amb Guillamón que va forçar la cinquena groga per a poder estar en el Camp Nou. D'altra banda, el navarrés recupera Txérixev, que ha tornat a entrenar-se després de dues setmanes en quarantena.

En el quadre basc, l'única baixa confirmada per Garitano és la de Peru Nolaskoain. Un altre que venia tocat era Asier Villalibre. El de Gernika, finalment podrà estar a Mestalla aquest dissabte, però segurament no serà de la partida. El seu lloc l'ocuparà, presumiblement, Raúl Garcia.

La retransmissió del partit del València es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Fermín Rodríguez i els comentaris de Robert Fernández.

També et pot interessar

stats