Hugo Duro estira el somni europeu

El València ha aconseguit el quart triomf seguit en la Lliga després de guanyar l'Athletic Club per 1-0 

Hugo Duro celebra el gol
Hugo Duro celebra el gol / Manuel Bruque (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 de gener 2024 - 14:54 Actualitzat: 20 de gener 2024 - 21:15

El València ha aconseguit la quarta victòria consecutiva en la Lliga després de derrotar per 1-0 l'Athletic Club a Mestalla, amb un gol del pitxitxi Hugo Duro. L'equip blanc-i-negre dormirà seté en la classificació, amb els mateixos punts que el sisé classificat, i deixa la zona de descens a Segona a dèsset punts a falta de dèsset jornades perquè concloga la Lliga.

Els dos equips han eixit al terreny de joc amb les idees molt clares. El València ha recuperat el rigor tàctic que va perdre en el partit de Copa contra el Celta, i l'Athletic, molt ordenat en defensa, ha donat llibertat de moviments als seus jugadors d'atac. I el ben cert és que les defenses s'han imposat als atacs en un primer acte sense a penes ocasions de gol clares. La part negativa ha sigut la lesió muscular de Sergi Canós, que ha obligat a Baraja a donar entrada a Iaremtxuk.

En la represa, els dos equips han eixit amb més energia i més decidits a buscar el gol. Sancet ha avisat primer i poc després, Mamardashvili ha salvat els seus amb una gran aturada a un llançament d'Unai Gómez. El València ha despertat i Hugo Duro ha pogut marcar en una gran acció de Diego López per banda esquerra, però no ha estat encertat. Ara bé, a la segona no ha perdonat i ha inaugurat el marcador amb una gran rematada de cap després d'una bona assistència de Gayà. En els últims minuts els bascos ho han intentat amb més cor que cap, però el marcador ja no s'ha mogut.

El nové gol d'Hugo Duro en la temporada li ha donat al València la novena victòria en la Lliga, que sembla canviar els objectius de l'equip. Amb la permanència pràcticament certificada, cal mirar més amunt i, per què no, somiar tornar a Europa cinc temporades després.

També et pot interessar

stats