El València-Atalanta serà a porta tancada

El president de l'Agrupació de Penyes ha assenyalat que València estarà plena d'italians.

Partits de bàsquet i futbol a porta tancada pel coronavirus
Partits de bàsquet i futbol a porta tancada pel coronavirus / Daniele Mascolo (Reuters)

El partit de tornada de la Champions que enfronta el València contra l'Atalanta en huitens de final que s'ha de jugar el dimarts dia 10 de març serà a porta tancada, segons va recomanar dimarts el ministre de Sanitat, Salvador Illa, "per a evitar el contagi del coronavirus". Illa va declarar, a més, que també es farà a porta tancada qualsevol partit esportiu contra equips italians que vinguen de les zones més afectades pel coronavirus.

Davant de la recomanació del Ministeri, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, va confirmar que s'adopta com una orde cap als clubs esportius. També es farà sense públic el partit en la Fonteta del València Basket contra l'Olimpia de Milà del dijous, en la jornada 28 de l'Eurolliga.

El president de l'Agrupació de Penyes Valencianistes, Fede Sagreras, ha lamentat les mesures preses pel govern valencià a partir de les recomanacions del Ministeri. Ha assenyalat que el club té controlats tots els abonats i el pitjor serà que València estarà plena d'italians, ja que venen diversos avions xàrter des de Milà. Sagreras ha considerat en 20 h NTC que l'opció que els abonats entraren amb el passe i el DNI seria "l'idoni, per a no deixar un equip desert en un estadi tan gran".

També et pot interessar

stats