El València aprofita la ressaca europea del Granada (2-1)

Els de Mestalla han fet el millor partit de l'era Gracia encara que el gol de Soldado ha avivat els últims minuts.

Els jugadors del València celebren el gol de Wass contra el Granada
Els jugadors del València celebren el gol de Wass contra el Granada / La Liga

Quarta victòria seguida del València a Mestalla, que ha confiat en la fortalesa del seu feu per a fugir del descens. El Granada arribava al partit menys de tres dies després de classificar-se per als quarts de final de l'Europa League.

El duel ha començat trepidant i en el minut 3 Daniel Wass ja ha avançat l'equip de Javi Gracia amb una rematada de primeres després d'un gran centre de Jose Luis Gayà, un autèntic mal de cap per a la saga granadina amb les seues constants incorporacions a l'atac.

El València, amb un joc molt dinàmic, ha merescut anar-se'n amb un marcador més ampli al descans, però s'ha topat amb la gran actuació de la meta Rui Silva. Després del pas pels vestidors el Granada ha fet un intent de reacció, però el cansament dels seus jugadors, no acostumats a disputar dues competicions alhora, ha fet costera amunt la remuntada.

En una d'aquestes jugades, quan l'equip andalús atacava la porteria valencianista, Gonçalo Guedes ha furtat un baló i li l’ha regalat a Alex Blanco perquè, en una contra de manual, fera el segon del València, el primer seu com a jugador del primer equip.

Un avantatge de dos gols que ha pogut ser inclús més gran si Maxi Gómez haguera marcat una de les tres clares ocasions que ha tingut en el tram final del partit. Qui sí que ha encertat ha sigut un vell conegut de Mestalla, Roberto Soldado, que ha retallat distàncies en els últims minuts del partit. El que no s'han escapat són els tres punts que suma el València i que fan augmentar el matalàs respecte al descens, a deu punts.

 

També et pot interessar

stats