El València no aprofita l'expulsió de Ronaldo i perd 0-2 contra la Juventus en el retorn a la Champions

L'equip de Marcelino continua sense guanyar en competició oficial.

El València cau contra la Juventus des del punt de penal (0-2)
El València cau contra la Juventus des del punt de penal (0-2) / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
20 de setembre 2018 - 01:15

La tornada de la Lliga de Campions a Mestalla, tres anys després, no ha sigut el revulsiu que el València necessitava després d'un fluix començament de Lliga. Tot el contrari, la derrota ha deixat tocat l'equip de Marcelino, que encara no coneix la victòria en un partit oficial aquesta temporada. S'ha mostrat incapaç de clavar-li mà a la Juventus que, tot i que ha jugat en inferioritat numèrica durant més d'una hora de partit, ha guanyat amb solvència el primer partit de la lligueta de classificació de la Lliga de Campions (0-2). El triomf de la Juventus ha arribat gràcies a dos gols de penal de Pjanic, en dos moments clau: el final de la primera part (41') i l'inici de la segona (49'). 

La primera expulsió de CR7 en Champions

Els banc-i-negres tanquen, d'aquesta manera, el primer mes de competició sense sumar cap victòria. La derrota, a més, afegeix més dubtes al rendiment de l'equip, a pesar de la forta inversió econòmica en fitxatges, ja que l'equip no ha oferit cap oposició a la Juventus, que ha jugat una hora amb un home menys per l'expulsió de Cristiano Ronaldo en el minut 28 de la primera part després d'una picabaralla amb el central colombià Murillo, una de les novetats en l'onze inicial de Marcelino per al debut en la Champions. Batshuayi per Gameiro i Rubén Vezo per Piccini, les altres novetats. 

Abans de l'expulsió, l'equip italià ha sigut molt superior i ha tingut fins a tres clares oportunitats, de Mandzukic, Bernardeschi i, sobretot, una de Sami Khedira que, sol i amb Neto quasi batut, enviava el baló als núvols. Neto ha sigut l'home que, amb les seues intervencions, permetia mantindre l'empat en el València. L'internacional alemany ha abandonat el partit poc després per lesió. Amb domini total de la Juve i després de la lesió de Khedira, ha arribat l'expulsió de Ronaldo, la primera que rep el portugués en la Lliga de Campions, la competició en què ha marcat registres històrics. El portugués ha abandonat el terreny de joc amb llàgrimes als ulls. Amb 10 jugadors, el partit no ha canviat i la Juve ha sigut superior.

L'exvalencianista Joao Cancelo, que tornava per primera vegada a Mestalla, ha començat una de les jugades clau del partit. El brasiler ha pogut marcar, però el baló s'ha estavellat al travesser, en l'acció prèvia al primer penal que ha comés Dani Parejo sobre el futbolista portugués. La mateixa situació en la segona meitat, amb el segon penal, en aquesta ocasió provocat per Murillo. Amb el 0-2, els italians han baixat la seua pressió sobre la porteria de Neto i el València, amb més cor que joc, ha intentat retallar distàncies, però ha sigut incapaç de crear clares ocasions de gol. Ni tant sols de penal. En el temps afegit, Dani Parejo ha errat un penal comés per Rugani sobre Paulista (95’). 

El Manchester United compleix a Suïssa

En l'altre partit del grup, el Manchester United ha complit amb el seu paper de favorit i ha golejat a domicili el Young Boys suís. El dos primers gols, en la primera part, els ha aconseguit l'internacional francés Didier Pogba, el segon de penal (36' i 43'). El 0-3 ha sigut obra del també francés Martial (66'). L'equip de Mourinho és líder del grup gràcies a haver marcat un gol més que la Juventus en la primera jornada. El València i el Young Boys tanquen la classificació amb zero punts. 

També et pot interessar

stats