El València agafa aire (1-0)

L'equip entrenat per Andrea Esteban ha aconseguit la primera victòria de la temporada en el duel de cuers contra el Rayo Vallecano

Les jugadores blanc-i-negres celebren el gol
Les jugadores blanc-i-negres celebren el gol / LaLiga

S'ha fet esperar, però la primera victòria del València en la Lliga ja està ací. Han hagut de passar set jornades perquè l'equip entrenat per Andrea Esteban aconseguisca els primers tres punts de la temporada. En el duel de cuers, les blanc-i-negres s'han imposat al Rayo Vallecano gràcies a un gol de Salmi i a un penal aturat per Enith a les acaballes del partit (1-0).

Els dos equips han eixit a l'Antonio Puchades amb ganes d'estrenar el caseller de triomfs, però han sigut les valencianistes les que han mostrat una major determinació ofensiva. Poc abans del descans, les locals han aprofitat una acció d’estratègia per a inaugurar el marcador. La finlandesa Salmi ha aprofitat un rebuig en un córner per a fer el primer gol del partit.

En la represa, les madrilenyes han estirat línies a la cerca de l’empat, però no han aconseguit posar en molts problemes la defensa blanc-i-negra. Tanmateix, han disposat d’una opció magnífica per a fer la igualada, però Enith ha aturat el llançament des dels onze metres de Bulatovic i ha assegurat els tres punts per al València. El Rayo es queda ara com a l’únic equip sense victòries en la Primera Iberdrola.