Urbanisme assegura que caducarà l'ATE i no es mantindran els beneficis urbanístics

El València ha contestat dient que si caducara seria injust i il·legal

Imatge del nou Mestalla en obres
Imatge del nou Mestalla en obres

Després que el València CF haja presentat aquest dijous el projecte per al nou estadi de Mestalla, les institucions no han tardat a dir la seua.

Així, des de la Regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de València afirmen en un comunicat que l'ATE caducarà i que sense ATE no es mantindran les condicions urbanístiques i els beneficis.

A més, el comunicat també diu que el que ha presentat el València, amb un estadi amb 49.000 localitats d'entrada, no és nou i que tant l'Ajuntament com l'Institut Valencià de Finances van emetre informes en contra. També matisen que el que plantegen és que una vegada caducada l'ATE se suspenguen la possibilitat d'obtindre llicència sobre els beneficis urbanístics i només puguen desbloquejar-se amb compliment previ.

El València no ha tardat a respondre al comunicat de l'Ajuntament i assegura que el projecte presentat compleix l'ATE i que, per tant, no es pot anul·lar. El València afig que anul·lar l'ATE seria injust i il·legal, i no ha dubtat en dir que estarien disposats a dur aquest tema als jutjats si no respon als seus interessos i necessitats.

També et pot interessar

stats