La Unió Europea concedeix la cautelar al València CF

L'entitat de Mestalla no haurà de pagar la multa el 5 de juliol.

L'alt tribunal de la Unió Europea ha concedit al club la suspensió cautelar del pagament
L'alt tribunal de la Unió Europea ha concedit al club la suspensió cautelar del pagament

Notícia important per a la caixa del València CF. El club no haurà de retornar a l'Instiut Valencià de Finances, abans del 5 de juliol, els 23,7 milions d'euros que, segons la Comissió Europea, va rebre en concepte d'ajudes de l'estat que vulneren la competència. L'alt tribunal de la Unió Europea ha corregit el dictamen de la Comissió del 15 de maig i ha concedit al club la suspensió cautelar del pagament. Des del club es considera aquesta una “xicoteta victòria” en el camí judicial iniciat ara fa quasi dos anys per a anul·lar aquesta sanció.

El passat 15 de maig, la Comissió Europea va comunicar a l'Institut Valencià de Finances que havia d'exigir al València CF el retorn del benefici que la seua fundació va obtindre en 2009 gràcies a un aval públic com a suport d'un crèdit de Bancaixa per tal de comprar la majoria accionarial del club.

Una vegada anul·lat el termini del 5 de juliol, al València no se li ha comunicat una nova data de pagament, si bé des del club de Mestalla es treballa per a anul·lar una sentència que es considera injustificada.

També et pot interessar

stats