Unai Emery: "No és una final, encara queden tres partits"

L'entrenador del Vila-real ha analitzat el partit contra el Young Boys de Champions League

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery

El Vila-real s'enfronta aquest dimecres al Young Boys en la tercera jornada de la fase de grups de la Champions League. Un partit en què el submarí necessita els tres punts per a enganxar-se a la lluita per la classificació a huitens de final.

Davant tindrà un equip que va donar la sorpresa en el primer partit de la fase quan va derrotar el Manchester United per 2-1 amb un gol en el descompte de Sietbacheu.

El Vila-real no vol cap sorpresa i el seu entrenador, Unai Emery, sap que en els pròxims dos partits contra els suïssos han de traure, almenys, una victòria. Tot i això, el tècnic basc sap que aquest partit "no és una final, sinó que encara queden tres partits".

Emery sap que la Champions League és una competició diferent de la Lliga, però on han de ser molt intel·ligents, pel fet que són molts menys partits i més concentrats.

Respecte del rival, l'entrenador groguet ha elogiat el treball d'un equip a qui li tenen molt de respecte. "Tenen gol, són ràpids, ordenats, amb un entrenador amb experiència i que poden jugar amb diferents plans durant el partit", ha dit sobre el Young Boys.

Allà, a Suïssa, el Vila-real jugarà en un camp de gespa artificial, però per a Emery, això no és excusa, ja que, com ha dit "està homologat per la UEFA".

També et pot interessar

stats