Unai Emery: "Som aspirants a Champions"

L'entrenador del Vila-real ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit contra el Granada.

VÍDEO | Unai Emery: "Som aspirants a Champions"

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery, ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit contra el Granada, que es jugarà el dimecres 20 de gener a les 21:30 hores a l'estadi de La Ceràmica. Per al tècnic, en cas de guanyar, el Vila-real es refermaria entre els quatre primers de la classificació. Segons Emery, l'objectiu del seu equip, a pesar de no ser favorit, és posicionar-se com un aspirant a la zona Champions.

Demà, el Vila-real, que està invicte a casa, rep el Granada, un equip que es caracteritza per un joc intens i que és un rival directe pels llocs europeus, a pesar d'ocupar la setena posició, a cinc punts dels groguets, que són quarts, amb 32 punts.

Per a demà el tècnic ja podrà disposar de Moi Gómez i del davanter de Torrent, Paco Alcácer, que pot reaparéixer després de dos mesos lesionat. Per contra, Samu Chuckweze és baixa per unes molèsties inguinals. Fins i tot, Emery ha avançat que, en cas de no millorar amb el tractament, el jugador podria passar pel quiròfan.

La baixa de Samu, juntament amb la lesió de Mario i l'eixida de Kubo, fan que el club estiga buscant un reforç per a la banda dreta en el mercat d'hivern, tal com ha reconegut Unai Emery. L'objectiu és un lateral dret amb projecció ofensiva.

També et pot interessar

stats