Unai Emery: "Respectem el rival i la competició perquè la Copa ens il·lusiona"

El tècnic farà rotacions i donarà minuts a jugadors menys habituals, però tractarà d'alinear un equip competitiu per tal de superar l'eliminatòria.

El club groguet estudia la possibilitat de fitxar un recanvi per a Iborra

Unai Emery ha comparegut en la prèvia del partit de Copa del Rei que els groguets disputen aquest dimecres a les 21:00 h contra el Leioa. Emery farà rotacions i donarà minuts a jugadors menys habituals, però tractarà d'alinear un equip competitiu per tal de superar l'eliminatòria.

El tècnic groguet ha confirmat que Alfonso Pedraza jugarà, ja que està sancionat per acumulació d'amonestacions i no en podrà disposar dissabte a Pamplona per a enfrontar-se a l'Osasuna en la Lliga.

El Vila-real tindrà les baixes dels lesionats Alberto Moreno, Moi Gómez, Rubén Peña, Pervis Estupiñán, Francis Coquelin i Vicent Iborra després que s'haja confirmat el trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre del migcampista de Montcada. El tècnic reconeix que fitxar en el mercat d'hivern un recanvi per a Iborra és una possibilitat el club groguet contempla.

També et pot interessar

stats