Unai Emery: "Prioritzarem el partit del Madrid"

L'entrenador del Vila-real no amaga que tindran un ull posat en el partit del dimecres

Emery i Albiol parlen dels dos partits vitals de la setmana

El Vila-real es juga la vida en una setmana amb dos partits fonamentals per a finalitzar la temporada. El dissabte contra el Reial Madrid es juga quedar en posicions d'Europa League, encara que no depenen d'ells mateixos. El dimecres, d'altra banda, un títol i la classificació per a la Champions League.

L'entrenador groguet, Unai Emery, ha de decidir què és el millor per a l'equip. El basc assegura que prioritzaran el partit del Reial Madrid, però no amaga que tindran un ull posat en el partit del dimecres contra el Manchester United.

Precisament, Emery ha volgut donar les gràcies a les entitats competents per haver posat el partit contra els blancs el dissabte, un fet que els dona un dia més de descans i per a preparar la final. "Crec que ens ho mereixíem per la trajectòria que havíem tingut i perquè representem la Lliga espanyola a Europa", ha sentenciat.

Raúl Albiol: "El tema físic ja no compta"

Una de les columnes vertebrals del Vila-real, Raúl Albiol, també ha atés els mitjans de comunicació. El de Vilamarxant creu que és molt important estar centrat "al 100% en els dos partits".

De fet, ha explicat que en aquest moment de temporada, "el tema físic ja no compta", sinó que el més important és tant la part emocional com l'aspecte mental i que, en aquests aspectes, han de ser forts per a poder afrontar les dues cites.

També et pot interessar

stats