Unai Emery: "Pau jugarà la final i després agafarà vacances"

El Vila-real afronta la final de la Supercopa d'Europa amb gran quantitat de baixes en el mig del camp

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery
06 d'agost 2021 - 14:49

El Vila-real juga demà l'últim partit de pretemporada abans de la final de la Supercopa d'Europa contra el Chelsea. Un partit que es podrà seguir a través de la televisió d'À Punt Mèdia, a partir de les 20:00 hores d'aquest dissabte.

Els d'Unai Emery arriben al duel amb una gran quantitat de baixes en el mig del camp (Capoue, Coquelin, Iborra, Parejo i Moi Gómez) i sense haver sumat cap victòria en els altres partits amistosos disputats en la pretemporada.

No obstant això, l'entrenador groguet es manté optimista. Emery explicava que "nosaltres tenim el nostre lloc, el nostre reconeixement i el nostre orgull competitiu per a poder afrontar la Supercopa amb garanties". "Tenim una gran oportunitat que volem jugar i aprofitar", ha sentenciat.

Un dels pilars fonamentals de la plantilla amb qui sí que podrà comptar és Pau Torres. El defensor, que ara mateix està amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Tòquio, tornarà a temps per a disputar la Supercopa europea per a, després, agafar-se vacances i perdre's els primers partits de lliga.

També et pot interessar

stats