Unai Emery: "Passar l'eliminatòria seria aconseguir l'excel·lència"

El tècnic del Vila-real ha analitzat les possibilitats reals de remuntar contra el Liverpool

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery

El Vila-real té aquest dimarts una oportunitat històrica per a jugar per primera vegada una final de la Champions League. Es tracta de la tornada de les semifinals a l'estadi de la Ceràmica, on hauran de remuntar el 2-0 de l'anada contra un equip com el Liverpool anglés.

Per a Unai Emery, els de Klopp són "el millor equip del món" i assegura que passar l'eliminatòria seria "aconseguir l'excel·lència". Emery sap que per a classificar-se han de fer un partit perfecte. No obstant això, espera que l'afició de l'estadi de la Ceràmica, que estarà ple, siga qui marque "el primer gol". "Esperem que el factor camp tinga una xicoteta diferència a favor nostre", ha dit.

Respecte de les baixes per al partit de demà, Emery ha confirmat que, com Alberto Moreno, Yeremy Pino tampoc podrà estar disponible per a demà. No obstant això, ha sigut caut amb Gerard Moreno i Danjuma, de qui ha dit que són dubte i que s'espera a l'entrenament de demà per a saber si poden estar en condicions.

Pau Torres: "El partit del Bayern ens pot servir d'exemple"

El defensa del Vila-real, Pau Torres, també ha parlat abans del xoc de demà contra el Liverpool. Torres ha dit que no hi ha res decidit i que tractaran de donar el seu 100% per aconseguir classificar-se.

Pau Torres ha dit que només hi ha un objectiu i que ja han superat altres eliminatòries com la de la Juventus o la del Bayern, que els pot servir d'exemple per a encarar aquest compromís.

També et pot interessar

stats