Unai Emery sobre el Manchester United: "Temor no, respecte sí"

El Vila-real s'enfronta demà a l'equip anglés en la segona jornada de la fase de grups de Champions League

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery

El Vila-real s'enfronta demà al Manchester United en la segona jornada de la fase de grups de la Champions League. Un equip anglés que arriba amb urgències després de caure en la primera jornada contra el que, a priori, pareixia l'equip més dèbil del grup, el Young Boys suís. El Manchester, a més, s'ha reforçat amb jugadors de primer nivell com Cristiano Ronaldo, Varane o Jadon Sancho.

Enfront, tindrà un submarí que també buscarà la victòria després de no haver passat de l'empat contra l'Atalanta en el primer partit.

No obstant això, l'entrenador groguet, Unai Emery, ha utilitzat el mateix argument que en la final de l'Europa League, i ha assegurat que els anglesos tornen a ser favorits, per equip, jugadors i història. "Considere que serà un partit diferent de la final. Hi ha circumstàncies que canvien el context. És un partit contra el favorit del grup", ha dit Emery.

Un altre dels factors contra els quals també jugarà el Vila-real és el públic, en un estadi com Old Trafford que estarà ple. "L'afició anima molt, estarem sotmesos, hem de ser mentalment forts", ha matisat Emery.

El tècnic basc ha assegurat que posant tots aquests factors junts el que sí que tenen cap al club anglés és respecte, però no temor. "Quan perds el respecte a un club, comences a perdre el partit", afegia.

També et pot interessar

stats