Unai Emery: "L'objectiu és anar a guanyar des del primer minut"

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery

Unai Emery, l'entrenador del Vila-real, ha dit en la prèvia del partit de tornada dels huitens de l'Europa League contra el Dinamo de Kiev, que es jugarà demà a les 21 hores a l'Estadi de la Ceràmica, que el seu equip "no vol refugiar-se en el 0 a 2 favorable de l'anada i que eixirà a guanyar des del primer minut." De fet , per a ell "no hi ha favorits" en una eliminatòria que ha valorat com tot "un privilegi per la possibilitat de jugar uns quarts de final de l'Europa League a estes alçades de la temporada".

El Vila-real afronta el partit després de sumar dos victòries seguides dos mesos i mig després, ja que ve de guanyar al Dinamo en l'anada i a l'Eibar en Lliga; un triomf que va tallar una ratxa de huit jornades sense victòries. Per a Emery, el partit de demà també representa "tot un repte per al seu equip no pel joc, sinó per la capacitat de mostrar-se regular".

Per al partit de demà és baixa Gero Rulli, el porter habitual en l'Europa League, per una fissura en la mandíbula provocada per un colp que va patir en el partit d'anada a Ucraïna. Una baixa que s'afig a les d'Iborra, Coquelin, Fer Niño, Pau Torres i Ruben Peña.  

També et pot interessar

stats