Unai Emery: "Jugar contra el campió de la Champions ens il·lusiona i ens motiva"

Assegura que les lesions i la pandèmia els han passat factura en la pretemporada

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery, ha indicat, en la roda de premsa prèvia al partit de la Supercopa d'Europa que disputen aquest dimecres contra el Chelsea a Belfast, que el fet de poder jugar contra el campió de la Lliga de Campions és una cosa que els il·lusiona i els motiva.

"Estic orgullós del meu club i de la meua gent, a més de ser el representant de la Lliga espanyola. Procurarem oferir les nostres credencials contra el Chelsea, un dels millors del món", ha assenyalat.

El tècnic ha admés que els ha condicionat la pretemporada amb la Covid-19 i les lesions, com els ha passat a altres clubs, encara que ha insistit que han d'adaptar-se a les circumstàncies.

Sobre els jugadors que són dubte, ha comentat que "s'incorporen jugadors amb pocs minuts com Iborra, sense jugar i després d'una lesió, però estarà en la banqueta i ajudarà. Foyth va tindre un esglai i veurem com està a última hora per a jugar. A més hi ha més jugadors amb dubtes".

Respecte al seu rival, ha apuntat que el Chelsea "és el campió de Champions i això ja és un símptoma de fortalesa. Fa tres anys va guanyar l'Europa League i després ha guanyat la Champions. Això és una dada de la importància de la competició que hem guanyat”, assegura.

També et pot interessar

stats