Unai Emery: "Ja no hi ha factor sorpresa"

El tècnic del Vila-real ha parlat del partit d'anada de les semifinals de Champions League

L'entrenador del Vila-real CF, Unai Emery
L'entrenador del Vila-real CF, Unai Emery

El Vila-real s'enfronta aquest dimecres al Liverpool en el partit d'anada de les semifinals de la Champions League. Un duel que el tècnic del submarí, Unai Emery, afronta amb naturalitat. "Estem amb la certesa de saber que ens ho mereixem i tenim la il·lusió de voler competir i traure la nostra millor versió", ha dit en la roda de premsa prèvia al partit.

Emery ha sigut realista amb el fet que ha disminuït el factor sorpresa que sí que podien tindre contra la Juventus en huitens de final o contra el Bayern de Munic en quarts. "Qui està en semifinals és perquè s'ho mereix i té aquest reconeixement", ha matisat.

Pel que fa al rival, el Liverpool, Emery ha elogiat l'equip i el tècnic, Jurgen Klopp, de qui ha dit que ha aconseguit una versió actualitzada i millorada. "Estem en el millor moment del Liverpool", ha afirmat.

Sobre els vora 3.000 aficionats que es desplacen al partit, Emery ha agraït l'esforç que fan viatjant per a animar l'equip. "Sense ells no hi hauria raó de ser", tancava l'entrenador.

Dani Parejo: "Tenim tota la confiança del món"

Abans d'Unai Emery ha parlat el migcampista del Vila-real, Dani Parejo. El madrileny ha dit que afronta el partit amb tota la confiança del món i que estan ací perquè han aconseguit quallar una gran trajectòria i que tractaran de continuar fent-ho.

Parejo també ha volgut elogiar el projecte del Vila-real, sobre el qual ha dit que no és casualitat que haja pogut arribar a una segona semifinal de Champions League perquè s'ha fet un gran treball durant molts anys.

També et pot interessar

stats