Unai Emery: "El més important és guanyar"

El tècnic del Vila-real ha advertit de la perillositat de la fase prèvia de la Conference League

Emery, durant un entrenament
Emery, durant un entrenament / Villarreal CF

L'entrenador del Vila-real CF, Unai Emery, ha advertit de la dificultat del partit contra el Hajduk Split, de la fase prèvia de la Conference League. "El més important és guanyar, més enllà de la diferència o que et marquen algun gol", ha assegurat.

Els groguets, que jugaran com a locals al Ciutat de València, reben un equip croat més rodat, que ja ha disputat tres partits de Lliga i dos de competició europea. I ho faran amb la pressió de saber-se favorits, ja que són un dels màxims aspirants al títol.

Emery no podrà tindre disponibles els lesionats Alberto Moreno, Arnaut Danjuma i Manu Trigueros, ni tampoc amb Juan Foyth, amb molèsties després del partit a Valladolid, i el sancionat Étienne Capoue. A aquestes baixes, cal sumar la de Boulayé Dia i Paco Alcácer, que estan a un pas d'eixir del club. Per això, el tècnic basc ha convocat els jugadors del filial Iker Álvarez, Carlo Adriano, De la Fuente i Tasende.

Raúl Albiol tampoc es refia del Hajduk, però creu que l'equip arriba preparat a la cita. El defensa de Vilamarxant ha explicat que aquesta prèvia és molt important per a l'equip perquè tenen moltes esperances d'arribar lluny en la competició. "La idea és guanyar el partit de casa i si pot ser per més d'un gol, millor", ha dit.

També et pot interessar

stats