Unai Emery: “Hem d'eixir a guanyar sense especular”

.L'entrenador del Vila-real ha dit que posarà el millor onze possible sense pensar en el partit contra l'Atlètic de Madrid.

VÍDEO | Unai Emery: “Hem d'eixir a guanyar sense especular”

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery, s'ha mostrat contundent sobre com vol que el seu equip encare la tornada dels setzens de final de l'Europa League contra el Salzburg, que es jugarà demà a l'Estadi de la Ceràmica. Tot i el 0 a 2 de l'anada favorable als groguets, el tècnic vol que el seu equip jugue per a guanyar i sense especular amb el resultat aconseguit a Àustria per tal de tancar la classificació per als huitens de final de la segona competició continental.

Emery ha dit que posarà el millor onze possible sense pensar en cap moment en el partit de diumenge contra l'Atlètic de Madrid. Pel que fa al rival, espera que el Salzburg plantege un partit amb molts duels individuals i molta pressió per a sorprendre a l'espai". Un joc que, segons Emery, el seu equip ha de combatre amb més efectivitat i verticalitat.

En la roda de premsa prèvia al partit també ha comparegut Dani Parejo, que ha dit trobar-se molt feliç des que va arribar a Vila-real. Per a Parejo, tindre la possibilitat d'avançar a hores d'ara en l'Europa League és una bona notícia, ja que acosta l'equip a la possibilitat de conquistar un títol. Parejo creu que el cansament de jugar cada tres dies ha de ser un al·licient per a fer que el Vila-real arribe al més lluny possible.

Les baixes del Vila-real són Iborra, Alberto Moreno, Coquelin, Mario i Rubén Peña. El partit de tornada de setzens de final de l'Europa League es jugarà demà a les 19.00 a l'Estadi de la Ceràmica i es podrà seguir en el programa Des de la banda' de la ràdio d'À Punt.

També et pot interessar

stats