Unai Emery: "Espere la millor versió de l'Arsenal"

L'entrenador groguet creu que l'equip anglés eixirà al camp amb els millors jugadors

Unai Emery i Gerard Moreno parlen del partit contra l'Arsenal

El Vila-real encara el partit de semifinals d'Europa League amb la convicció de creure's candidat al títol. L'entrenador groguet, Unai Emery, no obstant això, ha explicat que l'Arsenal no només és candidat, sinó favorit, fet pel qual es planteja més difícil l'eliminatòria.

Emery ha explicat que el fet d'haver entrenat l'equip anglés en el passat, li pot servir per donar determinades indicacions als seus jugadors sobre els que coneix que encara es mantenen a l'Arsenal.

Encara així, Emery no es fia i assegura que espera "la millor versió" dels gunners i que el seu entrenador, Mikel Arteta, isca a competir amb els millors jugadors.

Amb qui sí que podrà comptar Emery és amb Gerard Moreno. El davanter travessa un dels millors moments de la seua carrera i és una peça clau de l'esquema del Vila-real. Moreno veu l'equip preparat per a afrontar amb garanties una semifinal en què no podran comptar amb el suport directe de l'afició, però que ha assegurat que els tindran en tot moment en la seua ment.

També et pot interessar

stats