Unai Emery: "Es donen les condicions perfectes per a veure de què som capaços"

L'entrenador del Vila-real ha analitzat el partit de Champions League contra el Manchester United

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery

El Vila-real juga demà un partit fonamental de cara a les seues opcions d'estar en huitens de final de Champions League. Passe el que passe l'equip encara dependria de si mateix per a classificar-se, però una victòria grogueta i una derrota o empat de l'Atalanta ja els classificaria matemàticament, i els permetria afrontar l'últim partit de la fase de grups amb més tranquil·litat.

No obstant això, l'entrenador del submarí, Unai Emery, és conscient que serà un partit molt complicat, en el qual s'enfronten al màxim favorit del grup. El Manchester United jugarà amb l'entrenador interí, Michael Carrick, a la banqueta, després de la destitució de Solskjaer, situació que Emery no veu com un avantatge. "Amb un canvi d'entrenador sempre hi ha una reacció i jo espere a un molt bon Manchester United", ha dit.

Per a Emery, aquest serà un partit "especial, bonic i il·lusionant" amb un repte molt difícil endavant. Per això, considera que és la situació perfecta per a determinar quin paper juga l'equip en la Champions League. "Es donen les condicions perfectes per veure de què som capaços", ha matisat Emery.

També et pot interessar

stats