Unai Emery: "En Copa hi ha sorpreses i nosaltres no volem ser-ne una"

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery

El Vila-real s'enfronta demà a l'Atlético Sanluqueño de la localitat gaditana de Sanlúcar de Barrameda. Un partit contra un modest en la segona ronda de la Copa del Rei i que intentarà guanyar per tal d'avançar amb pas ferm a la ronda en la qual ja entren els equips que disputen la Supercopa d'Espanya i on comença a complicar-se de veres.

No obstant això, l'entrenador groguet, Unai Emery, és conscient que de vegades hi ha sorpreses en la competició. De fet, per aquest motiu la Copa del Rei s'anomena "la competició del KO". Per això, Emery està molt atent que aquesta situació no passe. "No volem ser una de les sorpreses", ha dit.

En el global del torneig, Emery no ha posat el Vila-real com un dels candidats a aconseguir el títol, però sí com un dels aspirants al costat d'altres equips com la Reial Societat o l'Athletic Club. Per aquest motiu, el tècnic basc no ha posat la competició com un objectiu principal.

Respecte del sorteig de la Champions League d'aquest dilluns en el qual s'hagué de repetir l'extracció de les boles, Emery assegura que respecta tant si li haguera tocat el Manchester City com va passar en un primer moment, com si és la Juventus. "Són dos rivals molt igualats, amb tocs d'entrenador molt diferents. Juguem contra un dels favorits a guanyar la competició", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats