Unai Emery confirma la baixa de Gerard Moreno contra l'Elx

L'entrenador del Vila-real assegura que buscaran solucions a la baixa del davanter català

L'entrenador del Vila-real, Unai Emery, confirma la baixa de Gerard Moreno
L'entrenador del Vila-real, Unai Emery, confirma la baixa de Gerard Moreno / Twitter: @villarrealCF

El Vila-real s'enfronta aquest dimecres a l'Elx a l'estadi de la Ceràmica en un partit amb urgències per la falta de punts i l'exigència del calendari en els pròxims compromisos amb el Reial Madrid, Manchester United i Betis la setmana que ve.

El conjunt groguet només suma quatre punts en quatre partits, tots a través d'empats, i busca guanyar per reenganxar-se al tren de la Lliga. En aquest sentit, l'entrenador del submarí, Unai Emery, ha dit que "tot el que no siga perdre és positiu, però que si fa temps que no guanyes, es converteix en negatiu".

Així, per al partit Emery ha confirmat les baixes ja conegudes de Raba i Chukwueze, però, a més, la del seu davanter estrela, Gerard Moreno. No obstant això, el tècnic basc ha assegurat que buscaran solucions per a tractar de ser efectius i fer gols.

Respecte de l'horari de l'encontre, l'entrenador groguet ha fet una crida a l'afició perquè vaja a l'estadi. "És una bona hora quant als professionals, quant a la televisió, però nosaltres volem que la gent vinga a l'estadi a veure el partit", ha matisat.

També et pot interessar

stats