Una quinzena de penyes valencianistes se sumen a la convocatòria de manifestació del pròxim dissabte

Asseguren que hi participaran i entraran a Mestalla a partir del minut 19

Imatge de la manifestació en l'últim partit de la temporada passada contra el Celta
Imatge de la manifestació en l'últim partit de la temporada passada contra el Celta

La protesta contra Meriton continua més activa que mai en el València CF. Després de la convocatòria del col·lectiu Llibertat VCF en què animava el valencianisme a manifestar-se el pròxim dia 11 abans, durant i després del partit contra l'Athletic Club, ara, una quinzena de penyes més s'han unit a aquest esdeveniment.

Es tracta de les penyes valencianistes de Benicarló, Betxí, Blavets de Pinedo, Campanar, Xelva, Xulilla, Club 1919, Colla Blanc-i-negra, Collonuts, Gregorio Ruiz de Cofrents, Llamosí, Pirates Ché, Rat Penat de Barcelona, Ribesalbes i Titaigües que, en un comunicat conjunt, han volgut donar tot el suport.

Imatge del comunicat de les penyes valencianistes
Imatge del comunicat de les penyes valencianistes

En aquest, asseguren que secunden "sense fissures" les protestes contra Meriton Holdings i animen a la resta de penyes valencianistes a unir-se.

El comunicat contrasta amb el que aquest dilluns va emetre l'Associació del Xicotet Accionista en què, tot i que entenia la postura de qui volguera protestar, afirmava que no secundava la protesta i que entraria a l'estadi des del primer minut per a poder donar suport a l'equip.

També et pot interessar

stats