Una final valenciana de Copa Federació és possible

L´Ontinyent i l´Atlètic Saguntí afronten com a visitants els partits d´anada de les semifinals. Els de la Vall d´Albaida jugaran contra un equip de Tercera Divisió, el Vilafranca, mentre que els del Camp de Morvedre ho faran contra el Pontevedra

Una imatge d'arxiu

L´Atlètic Saguntí, actual campió de la Copa Federació, i l´Ontinyent estan a només dos partits de plantar-se en la final. El sorteig ha afavorit els nostres representants pel fet que primer jugaran com a forasters i tindran el factor camp en la tornada. L´Ontinyent afronta este dimecres, a les 20:00 hores, el partit contra el Vilafranca, un equip català de la Tercera Divisió. El Vilafranca ocupa l´11a posició de la taula, és a dir: es troba en territori de ningú, lluny de la promoció d´ascens i del descens. No està passant per un bon moment de joc ni de resultats. No coneix la victòria en les cinc últimes jornades i només ha sumat un punt dels quinze possibles.

L´entrenador de l´Ontinyent, Vicente Parras, vol ser precabut: 'Viatgem per a competir. Volem tornar al Clariano amb l´eliminatòria oberta i poder classificar-nos amb el suport de la nostra afició. En estos casos, l´eufòria és mala consellera, per això hem d´estar molt concentrats'.

Per la seua part, l´Atlètic Saguntí tindrà l´honor de jugar al mític estadi El Pasarón de Pontevedra. Els morvedrins s´enfronten al Pontevedra de Segona B, que passa per moments baixos i angoixosos. L´equip gallec ocupa el lloc 16 de la taula, en situació de promoció de descens. En els dos últims partits ha sigut incapaç de fer un gol i, el més greu, n´ha encaixat sis; tres a casa contra el Rayo Majadahonda i tres més en la visita al Reial Madrid Castella. L´entrenador de l´Atlètic Saguntí, David Gutiérrez, apel·la a la humiltat: 'El Pontevedra era un equip per a estar dalt. No passa per un bon moment però nosaltres hem de ser humils. Tenim opcions sempre que siguem capaços de competir de tu a tu. Quan arribes a semifinals, tens una motivació especial. Ens agradaria celebrar el pas a la final amb la nostra gent'.

Els dos tècnics són d´idèntica opinió pel que fa a una possible final valenciana. 'En primer lloc, estes eliminatòries comporten molt de desgast. No sols pels desplaçaments sinó pergia. I després, una final valenciana és bonica per la proximitat i perquè dóna valor al nivell que hi ha en la nostra Segona B'.

També et pot interessar

stats