Una errada del valencianista Cömert facilita la victòria de la 'roja' contra Suïssa (0-1)

Un gol de Sarabia dona la primera victòria de la selecció espanyola en la present Lliga de les Nacions

El 'groguet' Pau Torres ha donat estabilitat a la defensa
El groguet Pau Torres ha donat estabilitat a la defensa / Jean-Christophe Bott
09 de juny 2022 - 22:50

Victòria curta i ajustada de la selecció espanyola contra Suïssa per 0 a 1 a Ginebra. Un partit poc brillant que ha quedat sentenciat ben prompte, en el minut 13, amb el gol de Sarabia després d'una errada en l'eixida del baló del valencianista Cömert.

El mateix Sarabia i Gabi han tingut oportunitats per a poder ampliar el marcador en aquesta primera meitat, però ja no ha variat en els primers 45 minuts.

L'inici de la segona part ha estat marcat pel domini de Suïssa, però tampoc sense posar en perill la porteria d'Unai Simón. Només un tir des de fora de l'àrea del valencià Ferran Torres ha fet respirar la roja.

En general el partit no ha tingut ni intensitat, ni emoció. Suïssa és la que més ha buscat el gol en la segona part, però la defensa espanyola, capitanejada pel groguet Pau Torres, no ha tingut problemes per a resoldre els atacs locals. L'esglai més fort ha sigut una eixida en fals d'Unai Simón.

Amb una jugada on Suïssa ha estat prop d'empatar, ha acabat un partit on la selecció espanyola ha fet el just per a sumar els tres punts i endur-se la primera victòria en la present Lliga de les Nacions.

Diumenge la selecció juga a Màlaga contra la República Txeca.