Una errada penalitza l'Elx al Wanda Metropolitano (1-0)

Correa ha aprofitat una eixida en fals de Casilla per a donar la victòria a l'Atlètic de Madrid contra un Elx que ha merescut un resultat millor

Kiko Casilla no encerta a desviar la pilota davant la intimidació de Correa
Kiko Casilla no encerta a desviar la pilota davant la intimidació de Correa / Juan Carlos Hidalgo (Efe)

L'Elx ha rebut un castic excessiu i se n'ha anat de buit de la visita al Wanda Metropolitano. Tot i completar una gran actuació contra l'actual campió de la Lliga, l'Atlètic de Madrid, una única errada ha condemnat l'equip d'Escribá a una derrota totalment immerescuda (1-0). Ángel Correa ha aprofitat una eixida en fals de Kiko Casilla per a fer l'únic gol del partit.

L'equip de Simeone ha eixit amb molta intensitat a la gespa i en els primers instants ha posat en molts problemes als il·licitants, que no aconseguien retindre la pilota. Superat l'ensurt inicial, els franjaverds s'han tret de damunt la pressió i han començat a dificultar el joc dels locals amb possessions llargues.

Les ocasions de gol no arribaven i cada vegada l'Elx es trobava més còmode davant d'un Atlètic inoperant. Però una errada de Kiko Casilla, quan ja arribava el final de la primera part, ha donat oxigen als matalafers i ha servit en safata el gol a Correa. El porter franjaverd no ha encertat a desviar una passada en llarg de l'exvalencianista De Paul i l'argentí ha avançat els madrilenys.

L'avantatge en el marcador ha tranquil·litzat l'Atlètic i li ha permés fer un futbol més contemplatiu i limitant les ocasions rivals, com li agrada al seu tècnic. L'Elx no ha perdut la fe i ha continuat creient en l'empat fins al final. El debut de Darío Benedetto ha deixat mostres del que pot aportar a l'equip, però el seu gol haurà d'esperar.

L'Elx no ha sumat cap punt, però ha demostrat que és un equip incòmode que ven cara la derrota. Les bones sensacions en aquestes dues primeres jornades s'hauran de confirmar dissabte que ve contra un altre dels equips importants de la Lliga, el Sevilla.

També et pot interessar

stats