Una errada infantil condemna l'Elx a Sant Sebastià (1-0)

L'equip franjaverd ha completat un gran partit contra la Reial Societat, però la falta d'encert de cara a la porteria i un nou error en defensa l'han deixat sense puntuar

Kiko Casilla es lamenta després del gol dels bascos
Kiko Casilla es lamenta després del gol dels bascos / Juan Herrero (Efe)

L'Elx ha patit la segona derrota seguida en Lliga i encadena tres jornades sense guanyar després de perdre contra la Reial Societat (1-0). L'equip franjaverd ha completat un gran partit contra el segon classificat de la competició, però la falta d'encert de cara a la porteria, amb dos llançaments al pal, i un nou error en defensa d'Enzo Roco l'han penalitzat.

Els bascos afrontaven el partit amb moltes baixes, però tot i això han tingut el domini de la pilota. Ara bé, semblava més un pla dissenyat per Escribá, ja que el seu equip es trobava còmode i la Reial Societat a penes els inquietava. De fet, la primera part ha acabat sense ocasions destacades dels locals, mentre que els franjaverds n'han tingut dues de clares per a posar-se per davant. La primera, una rematada al pal de Benedetto després d'un centre de Mojica; la segona, una rematada massa creuada de Lucas Pérez, després d'un contraatac.

En la represa, l'Elx ha reforçat la seua idea de partit i semblava tindre'l sota control. Fins i tot, que podia endur-se els tres punts d'un dels camps més complicats de Primera. Piatti s'ha tornat a trobar amb el pal després d'un gran llançament des de fora de l'àrea després que Remiro el desviara. I quan es veia més prop el gol visitant, ha arribat l'enèsim regal defensiu de la temporada. Enzo Roco no ha encertat a rebutjar una pilota i ha deixat sol Oyarzabal contra Casilla. El futbolista basc no ha perdonat i ha inaugurat el marcador. Quedaven encara deu minuts, però el gol ha deixat tocats els franjaverds, que s'han quedat sense capacitat de reacció. Diumenge que ve contra el Celta només val la victòria.