Una decisió arbitral desconcentra el Castelló, que comparteix lideratge amb l'Eldenc

Victòria de l'Intercity, que ix del descens, en el derbi contra l'Alcoià mentre que la Nucia va remuntar contra la Reial Societat B

Pablo Hernández ha fet el centre que després ha acabat en gol anul·lat de Giorgi
Pablo Hernández ha fet el centre que després ha acabat en gol anul·lat de Giorgi / Castelló

El Castelló només ha pogut emportar-se un punt de Calahorra en un partit marcat per una decisió arbitral que els ha fet arribar a perdre la concentració, com ha reconegut el tècnic Rubén Torrecilla.

Des del primer minut, el conjunt orellut ha començat a inquietar l'àrea rival. I al cap de 10 minuts, la jugada polèmica: Pablo Hernández penja una pilota a l'àrea, i el remat el rebutja el meta local, la defensa intenta desviar, però la pilota acaba de retruc en els peus de Giorgi, que l'espenta a gol. L'àrbitre el concedeix, però després l'anul·la per fora de joc. Incomprensible, perquè el baló provenia d'un rival i, per tant, el gol era absolutament legal.

En una falta per banda dreta Cristian Rodríguez ha avançat el Calahorra. El Castelló ha perseguit el gol fins que al minut 90 ha arribat de penal. Aquesta volta sí, Giorgi ha transformat la pena màxima per a sumar almenys l'empat.

El Castelló continua compartint lideratge amb l'Eldenc, que en aquesta jornada tampoc ha pogut sumar els tres punts. Soberón, en el minut 89, va rescatar un punt contra l'Amorebieta, que s'havia avançat en el minut 65.

L'Alcoià ha començat portant la iniciativa a l'Antonio Solana en un duel televisat per À Punt. Raúl Alcaina ha avançat els visitants d'un tir creuat. Però l'Intercity no ha tardat a pegar-li la volta al partit. Primer Emilio Nsue ha igualat rematant de cap a la treta d'un córner.

Després Guillem ha aprofitat una distracció de la defensa alcoiana per a avançar els locals. I per a rematar la primera part, una bona combinació dels homes de negre la culminava Cristian Herrera amb un llançament ras per a posar distància. Miguel Marí ha sentenciat a les acaballes del partit amb un xut des de la frontal de l'àrea.

En el duel que va obrir la jornada, La Nucia es va endur, en l'últim minut, la victòria contra el filial de la Reial Societat. Els de César Ferrando van empatar en dues ocasions mitjançant Javier Martín l'avantatge basc. I Josema Raigal, en el 90, va donar el triomf als del Camilo Cano, que encadenen quatre jornades sense perdre.

També et pot interessar

stats