Un Villarreal B - Atlètic Llevant per a fer boca

Ja es coneix el calendari de la Segona B per a la pròxima temporada.

Un Villarreal B - Atlètic Llevant per a fer boca
Un Villarreal B - Atlètic Llevant per a fer boca

Ja es coneix el calendari dels 7 equips valencians que juguen a hores d’ara en el grup III de la Segona Divisió B de futbol. La Lliga, que comença el 25 d’agost, ja tindrà un duel entre equips del nostre territori en la primera jornada.

El filial del Villarreal rebrà a casa l’Atlètic Llevant. El València Mestalla i La Nucia també començaran el campionat a casa: jugaran contra el Lleida i el Cornellà.

La resta dels nostres equips inicien la Lliga 2019-2020 lluny del seu camp. L’Hèrcules i el Castelló, a terres catalanes, contra el Prat i el Sabadell, respectivament. Mentrestant, l’Oriola viatjarà a Aragó per a enfrontar-se a l’Ejea.

En la segona jornada, doble derbi valencià entre el filial del València i el Castelló, i l’Hèrcules i el Villarreal B, que torna a trobar-se amb un equip de la Comunitat Valenciana. Fins al 10 de novembre no es disputarà el derbi del cap i casal. Serà en la jornada 10 de Lliga i el primer enfrontament serà a casa del València. El 29 de març es jugarà la tornada a terreny llevantinista.

El campionat de Lliga acabarà el 17 de maig de l’any que ve i en eixa jornada 38 no hi haurà enfrontaments entre els nostres equips.

També et pot interessar