Un Vila-real gris empata davant l’Angers

L’equip de Calleja no ha estat fi en el cinqué partit de pretemporada i ha empatat a zero davant un conjunt francés més incisiu però també amb la pólvora mullada.

El Vila-real ha generat poc de perill davant l’Angers.
El Vila-real ha generat poc de perill davant l’Angers.

El Vila-real ha empatat sense gols davant de l’Angers a l’estadi Raymond Kopa en un partit en què els de Calleja no han mostrat la seua millor cara. Els groguets han estat prou espessos en el joc i han oferit en general un rendiment inferior al dels últims partits.

Calleja, que ha presentat un equip amb novetats, com ara la continuïtat de Miguelón com a lateral dret o la presència de Mario com a central, només ha aconseguit que els seus deixebles despertaren en la recta final de la primera part i amb l’aparició de Santi Cazorla. L’asturià, en dos jugades plenes de màgia, ha estat a punt de desequilibrar el partit, especialment amb una assistència a Enes Ünal en l’últim minut, on el turc ha estavellat el llançament al travesser.

El davanter groguet Toko Ekambi ha sigut rebut amb una gran ovació a la que va ser sa casa al llarg de les dues últimes temporades, on anotà 25 gols. El partit ha servit perquè el Vila-real acumule més minut de rodatge de cara a l’estrena lliguera el pròxim 18 d’agost davant la Reial Societat.

També et pot interessar

stats