Un València sense Kondogbia tractarà de redreçar el rumb contra el Getafe

Les polèmiques generades en els últims enfrontaments, el mal moment dels de Mestalla i l'eixida del francés marquen el partit.

El València arriba al partit contra el Getafe després de tres derrotes seguides
El València arriba al partit contra el Getafe després de tres derrotes seguides / Efe.

El València i el Getafe afronten aquest diumenge un partit marcat per les polèmiques i les rivalitats que s'han generat en els duels de les últimes campanyes, el mal moment esportiu i institucional que viu el conjunt de Mestalla i la imminent eixida de Kondogbia a l'Atlètic de Madrid.

Els dos equips han viscut moments tensos en els últims enfrontaments, especialment en l'encreuament de quarts de la Copa del Rei 2019-20, que han esguitat fins i tot els entrenadors dels dos equips: l'alacantí José Bordalás, entrenador del Getafe, i Marcelino García Toral i Celades, tècnics valencianistes en les últimes temporades.

Ara, l'enfrontament no serà en el context de la lluita per la Lliga de Campions, com altres vegades, perquè el València arriba a aquesta cita després de tres derrotes seguides que l'han deixat en la part mitjana-baixa de la classificació, més prop del descens que dels llocs europeus.

El partit també arriba condicionat per l'absència en la convocatòria del migcampista Geoffrey Kondogbia, que després de dues setmanes amb molèsties al taló havia tornat a entrenar-se amb el grup. Tot feia indicar que el francés tornaria a vestir-se de blanc-i-negre, però la seua probable eixida de l'equip l'han deixat fora de la llista de convocats.

Tot i els condicionants, el tècnic del València, Javi Gracia, es va mostrar convençut que aquest partit canviarà la dinàmica de l'equip. Gracia haurà de decidir entre Hugo Guillamón o Eliaquim Mangala per a substituir el lesionat Mouctar Diakhaby en el centre de la defensa.

Davant estarà el Getafe, que afronta el partit després del revés patit la passada jornada quan va perdre contra el Granada en el Coliseum Alfonso Pérez, que el va frenar en el seu intent d'escalar i continuar acostant-se a la part alta de la classificació. El València no ha aconseguit guanyar els madrilenys en els últims tres enfrontaments, amb una derrota al Coliseum i dos empats al Mestalla.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Fermín Rodríguez, Josevi Sánchez des de Mestalla i els comentaris dels exfutbolistes Robert Fernández i Jorge López i l'exàrbitre César Escribano.

També et pot interessar

stats