Un València molt feble cau eliminat pel Sevilla en els huitens de final de la Copa del Rei (3-0)

Javi Gracia ha tret un onze replet de jugadors joves i menys habituals, que s'han vist superats pels andalusos.

Gabriel Paulista es lamenta després d'un dels gols del Sevilla
Gabriel Paulista es lamenta després d'un dels gols del Sevilla / José Manuel Vidal (Efe)

La Copa del Rei 2020-21 ja és història passada per al València. Javi Gracia ha apostat per un onze replet de jugadors joves i menys habituals, que s'han vist superats per un Sevilla molt superior, que ja havia sentenciat l'eliminatòria en la primera part (3-0).

D'eixida, Javi Gracia ha disposat un onze inicial ple de jugadors que no són titulars, com Koba, Alex Blanco, Jason i Sobrino. No ha fet el mateix Lopetegui, que ha alineat un onze molt competitiu. El Sevilla ha dominat el partit des del primer minut amb diverses arribades a la porteria, que hui ha defés Rivero.

En la treta d'un córner, De Jong ha superat en el salt Uros Racic i ha fet pujar l'un a zero al marcador. Encara no s'havia complit el minut 20 de la primera meitat. Poc després ha arribat el segon gol sevillista en una jugada en què els homes de Lopetegui han tocat el baló de forma seguida més de 30 vegades. Novament l'holandés De Jong ha sigut l'autor de la diana. Poc abans dels descans Ivan Rakitic ha fet un gol d'antologia. Des de la frontal de l'àrea, ha fet un remat de vaselina que ha entrat a gol llepant la part inferior del travesser.

En la segona meitat el Sevilla ha pogut ampliar l'avantatge en un parell d'ocasions. A mesura que avançava el cronòmetre el Sevilla ha alçat el peu de l'accelerador, mentre que Gracia ha optat per no traure els teòrics titulars i reservar-los per al partit de dissabte contra l'Elx.