Un punt merescut com a regal de Reis (2-2)

L’equip de Paco López empata amb el Girona, després de remuntar en dues ocasions

Gol del Llevant
Gol del Llevant

En la vespra de l’arribada dels Reis el conjunt de Paco López va comportar-se com un xiquet en la cavalcada. És a dir, il·lusionat, i també innocent. Una certa manca de perícia va caracteritzar al Llevant en les dues jugades aïllades que van suposar els gols del Girona, obra de Portu i d’Aleix Garcia. També és cert que l’equip de Paco López es va mantindre fidel al seu estil entusiasta i ofensiu en tot moment. Així va aconseguir empatar.

Al minut 30, Portu va avançar el Girona amb un remat picat que superà Oier. Al 57, brillant jugada personal de Morales, que rematà de forma meritòria per a empatar el partit. Al 70, expulsió de Postigo per roja directa i, tot seguit, marcà Aleix Garcia en botar la falta directa. Finalment, al minut 86, Coke Andújar va aconseguir el gol de l’empat, després d’una centrada de Campaña.

Era un partit entre dos equips de filosofia similar, amants del toc de pilota, i amb classificació lliguera semblant. Un xoc entre iguals d’aquells de determina si un equip de la zona mitja de la taula pot aspirar a Europa o ha de conformar-se amb els 42 punts de la permanència. Finalment, el Llevant va obtindre regal just abans que vinguen els Reis i llicència per a somiar.

També et pot interessar

stats