Un punt per a començar (0-0)

L'Elx inicia la Lliga amb un empat contra l'Athletic en un partit en què el VAR no ha donat validesa a un gol de Fidel per un dubtós fora de joc

Boyé tracta de desfer-se de la marca de Vivian
Boyé tracta de desfer-se de la marca de Vivian / Manuel Lorenzo (Efe)

L'Elx ha començat la Lliga amb un empat al Martínez Valero contra l'Athletic Club. L'equip de Fran Escribá ha sigut millor en la primera part, en què el VAR no ha donat validesa a un gol de Fidel per un dubtós fora de joc, i ha sobreviscut en la segona a la major espenta dels bascos.

L'Athletic ha començat millor, amb una pressió alta en l'eixida de pilota de l'Elx i posant a prova el debutant Kiko Casilla des del córner. A poc a poc, l'equip franjaverd ha anat entrant en el partit i s'ha acostat a la porteria basca, sobretot, per la banda esquerra, amb un incisiu Mojica.

La insistència il·licitana ha tingut premi en el minut 29, quan Fidel ha espentat la pilota a la xarxa, però el linier ha marcat fora de joc i el VAR no l'ha corregit, tot i que l'acció deixava molts dubtes. L'Elx encara ha tingut una altra gran ocasió per a inaugurar el marcador, però Pere Milla no ha aconseguit rematar una assistència de Mojica quan ho tenia tot a favor per a marcar. El perill en l'Athletic només el generava Williams amb la seua velocitat, però Casilla s'ha hagut de lluir poc abans del descans per a evitar el gol de Balenziaga.

L'equip de Marcelino ha eixit més decidit a endur-se la victòria en la segona part davant un Elx més ordenat que no s'ha prodigat tant en atac. A mesura que passaven els minuts, l'equip d'Escribá semblava donar per bo l'empat davant un Athletic que, tot i el domini, tampoc causava massa perill en la porteria defesa per Casilla.

Els bascos ho han seguit intentant fins al final, però el marcador ja no s'ha mogut. L'Elx suma un punt en el debut en el trajecte cap al gran objectiu de la temporada, la permanència en Primera.

També et pot interessar

stats