Un positiu per Covid en el València CF

El club no ha comunicat la identitat del jugador que ha donat positiu, però sí que ha dit que ja està aïllat a casa i que l'equip s'entrenarà en grups reduïts.

L'equip s'ha entrenat dilluns i dimecres.
L'equip s'ha entrenat dilluns i dimecres. / VCF.

Un jugador de la plantilla del València, el nom del qual no ha revelat el club, ha donat positiu per Covid-19 després de les proves que han fet aquest dimecres a integrants de l'equip de Mestalla.

El València ha indicat en un comunicat que el futbolista afectat ha quedat aïllat al seu domicili, igual com els seus contactes estrets, i que s'han activat els protocols corresponents per part de la Liga i del mateix club.

Diumenge passat, el València va jugar a Vitòria contra l'Alabés i dilluns al matí es va saber que Manu García, jugador de l'equip basc, havia donat positiu. Les proves a què van sotmetre el mateix dia els integrants de la plantilla del conjunt valencià no van donar cap resultat positiu, però aquest dimecres s'ha detectat un cas.

La plantilla ha fet aquesta setmana dos entrenaments, dilluns i dimecres, i des de demà Javi Gracia separarà els jugadors per grups reduïts.

També et pot interessar

stats