Un matiner gol a Palma situa el València entre els huit candidats al títol coper (0-1)

Divendres coneixerà el seu rival en quarts de final, una eliminatòria que també es jugarà a partit únic

El portea de l'Atlètic Balears, Xavi Ginard, atrapa una pilota durant el partit de huitens de final de la Copa del Rei
El porter de l'Atlètic Balears, Xavi Ginard, atrapa una pilota durant el partit de huitens de final de la Copa del Rei / Agència Efe

Un gol de Marcos André abans del primer minut del partit entre l'Atlètic Balears i el València ha sigut suficient perquè l'equip de Bordalás es classificara per als quarts de final de la Copa del Rei.

El davanter brasiler, acompanyat d'Hugo Duro, ha sigut la referència ofensiva del conjunt valencianista, que hui ha vestit de roig, per les baixes per covid-19 de Maxi Gómez i Manu Vallejo. Christian Mosquera, amb només 17 anys, ha debutat al centre de la defensa acompanyat de Diakhaby i Alderete, com també ho ha fet el migcampista valencià Javi Guerra, que ha tingut minuts en els últims compassos.

Els de Mestalla han tingut l'oportunitat de sentenciar l'eliminatòria amb diverses ocasions en la primera i en la segona part, encara que el curt resultat ha fet perillar la classificació en el tram final del partit, quan l'equip balear s'ha bolcat a l'atac.

Amb la victòria, el València es queda a quatre partits d'un títol que ja va aconseguir l'any 2019. Divendres coneixerà el seu rival en quarts de final, una eliminatòria que també es jugarà a partit únic.