Un Llevant ultradefensiu perd el partit al minut 85 al Sanchez Pizjuán

Els sevillistes han aconseguit marcat l'1-0 després d’haver desaprofitat nombroses ocasions de gol.

Toño García disputa el baló a 'Nolito'
Toño García disputa el baló a 'Nolito'

El Llevant ha perdut 1-0 al Sánchez Pizjuán en un partit que podia haver empatat gràcies a la falta de joc dels davanters del Sevilla. Quan semblava que els de Lopetegui eren ja incapaços de perforar la porteria d’Aitor Fernández, un centre de Navas l’ha rematat de cap Luuk de Jong per a deixar sense punts els granotes.

 La veritat és que l’equip de Paco López ha jugat a un gran nivell físic i en alguns moments ha desesperat el Sevilla en desbaratar moltes jugades amb una defensa ben plantada. Però és just reconéixer que s’haguera acabat amb l’empat la culpa hauria sigut més dels jugadors sevillistes que no mèrit des granotes.

El Levant ha desbarat moltes ocasions de gol del Sevilla

El Sevilla ha desaprofitat moltíssimes ocasions de gol, tant al primer temps com al segon. El Llevant ha controlat el partit els primers 20 minuts, però a la mitja hora els locals s’han llançat de cap a l’àrea i ha hagut de ser Aitor qui ha evitat dos claríssimes ocasiones de gol als minuts 28 i 29. El porter ha demostrat la seua fermesa en aturar un baló que ha empalmat enlaire Reguilón. Però, a partir d’aquell moment, el Llevant ha perdut l’orientació estratègica i la pilota. 

 L’única estratègia ha consistit a pressionar les eixides del Sevilla i quan aquestes prenien forma muntar un mur en la porteria confiant que els sevillistes erraren en el tir. I així ha sigut durant tota la segona part. Nolito era incapaç de llançar un baló dins l’àrea tot i que ha tingut ocasions franques. I un jugador, com ara Ocampos, ex de l’Olimpyque de Marsella, contribuïa a la baraca granota fent centres com a pedres que cap davanter del Sevilla podia rematar.

El gol de Luuk de Jong deixa els de Paco López sense un punt vital

Així estaven les coses quan al minut 85 l’infatigable Navas ha fet el que semblava impossible. Que un jugador sevillista rematara a la xarxa. Ho ha fet De Jong i el partit s’ha acabat. El Llevant ha intentat empatar, però ja no li restava oxigen. Quan no es té la pilota es pateix moltíssim, i al minut 85 els granotes ja no estaven per a aquestes gestes. Es podia haver aconseguit un punt per a venjar-se del mal que el Sevilla va causar la temporada passada al Llevant.

En aquell partit, el Sevilla va guanyar per 5-0 al Sánchez Pizjuán i 2-6 al Ciutat de València. Un 1-0 al minut 85 no fa tanta sang, però també fa mal perquè es perd un punt. El Llevant ocupa ara la posició número 11 en la classificació amb 11 punts també, dos menys que el València, que és al desé lloc.

També et pot interessar

stats