Un Llevant solvent guanya l'Almeria amb gols de Vezo i Rochina (2-0)

L'equip suma la segona victòria de la pretemporada amb més efectivitat que joc.

VÍDEO | Un Llevant solvent guanya l\'Almeria amb gols de Vezo i Rochina (2-0)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
25 de juliol 2019 - 23:38

El Llevant ha sumat el segon triomf de la pretemporada i ho ha fet d'una forma solvent contra l'Almeria, equip de més entitat que el de dimarts en el segon partit disputat al Pinatar Arena de San Pedro, a Múrcia. Ha sigut un assaig amb més fonament en què Paco López ha començat a perfilar el seu equip que, a pesar de la forta calor i del cansament acumulat en aquesta fase de preparació, s'ha mostrat superior i vertical. L'equip jugarà el pròxim partit dissabte contra el Cartagena, també a la localitat murciana. Cal destacar la presència del jove del filial Álex Cantero, que s'ha incorporat a l'equip i ha debutat amb el primer equip.

Paco López ha disposat un onze inicial que ben bé podria ser el titular en l'inici del campionat, el diumenge 19 d'agost a Vitòria, amb tan sols dos dels nous jugadors: Sergio León en la punta de l'atac i Jorge Miramón en el lateral dret. Aitor en la porteria, Rubén Vezo i Sergio Postigo centrals, Toño i Miramón laterals. El tècnic ha optat pel 1-4-3-3, el nou sistema que ha assajat aquesta pretemporada, amb Vukcevic, Campaña i Bardhi en el mig del camp, i Morales, Hernani i Sergio León en l'atac.

Bon començament del Llevant. Primer, xilena d'Hernani que se'n va fora per poc. Poc després, Sergio León assisteix Morales, que, a porta buida, no marca. I al cap de huit minuts, Rubén Vezo, de cap, ha marcat després d'una falta llançada per Enis Bardhi. Després del gol, poca cosa més del Llevant, que ha anat a menys fins al descans i no ha creat més perill. Sí l'Almeria, que ha començat a crear perill; la pitjor, una ocasió de Simón, que ha guanyat la defensa, però ha llançat massa encreuat.

En la segona part, Paco López ha posat un onze totalment diferent, com ha fet en tots els partits fins ara, això sí, amb un altre sistema. Només han repetit dos futbolistes: el porter Aitor Fernández, que ha jugat tot el partit, i Sergio León, que ha acompanyat Roger Martí, jugant amb dues puntes i quatre migcampistes, un d'ells Ivi López, a qui el de Silla torna a donar altra oportunitat. Esteban Saveljich, pròxim a concretar la seua cessió (el Rayo Vallecano és el millor posicionat), no ha participat. Tampoc el lateral Antonio Luna i el migcampista Sanjin Prcic.

Només començar la segona part, el jugador de l'Almeria Yanis ha enviat un baló al pal des de la frontal, amb Aitor ja batut. Després ha sigut Corpas, que no ha resolt un mà a mà amb Aitor. Dificultats defensives de l'equip en la segona part, amb un mig del camp en què només el jove Fran Manzanara té un perfil més defensiu. Cal destacar el jove Álex Cantero, el jugador del filial cridat per Paco López a la concentració de l'equip i que ja va debutar la temporada passada en un amistós contra l'Extremadura. Cantero ha participat amb una doble combinació amb Rubén Rochina, que ha marcat un golàs a deu minuts del final.

També et pot interessar

stats