Un Llevant sense punteria a França (1-1)

Els granotes s'han enfrontat a l'Stade Brestois 29 en un partit en què la millor notícia ha sigut l'estrena golejadora de Sergio León.

Sergio León celebra el primer gol.
Sergio León celebra el primer gol. / Twitter Levante UD

El Llevant arribava a França amb un balanç de dues victòries, un empat i dues derrotes en la pretemporada. Els granotes s'enfrontaven a l'Stade Brestois 29, acabat d'ascendir a la Lligue 1, en l'únic partit de preparació fora d'Espanya abans del començament de lliga diumenge que ve 18 d'agost a Mendizorroza davant l'Alabés.

Mal inici

El partit no ha començat gens bé per als valencians. En el minut 13, un centre des de l'esquerra del conjunt gal arribava al migcampista francés Autret que aconseguia connectar una volea que gràcies a l'ajuda del pal es colava dins de la porteria de Oier.

Primer gol de Sergio León

La millor notícia ha sigut l'estrena de Sergio León com a golejador. En el minut 19, després d'una bona combinació del conjunt granota, Campaña ha fet una passada entre línies a Carlos Clerc. Carlos ha corregut per la banda esquerra amb l'esfèric controlat fins la línia de meta i ha enviat la pilota a l'àrea menuda perquè l'andalús anotara el seu primer gol com a granota.

Ocasions per a guanyar i un bon Oier

Encara que els francesos han tingut bones ocasions, el Llevant ha sigut mereixedor del partit per la gran quantitat d'oportunitats que han aconseguit crear els seus futbolistes. En la primera part, Morales s'endinsava en l'àrea i deixava una pilota perfecta a Coke que ell desaprofitava. En els primers minuts de la primera part, Hernani amb una volea va poder avançar els granotes. Anaven passant els minuts i el conjunt granota es veia més segur en el camp. En el minut 79 arribava l'ocasió més clara del partit quan Roger rematava un centre amb el cap i la pilota rebotava en el travesser. D'altra banda, Oier ha tingut una gran actuació. El porter basc ha tret una mà salvadora a la mitja hora de joc.

El Llevant s'enfrontarà a l'Elx el pròxim dimecres 7 d'agost a les 19 hores a Alcoi.

També et pot interessar

stats