Un Llevant espectacular guanya un Barça invicte (5-4)

Espectacular nit de futbol al Ciutat de València, en un partit amb 9 gols.

Celebració dels jugadors del Llevant
Celebració dels jugadors del Llevant / Yolanda Damià

En un partit per a disfrutar, completament boig, els aficionats s'ho han passat en gran.

L'equip de casa ha fet un partit molt complet i ha passat per damunt del campió de Lliga i han pogut disfrutar encara més de la festa que tenien prevista, després de mantindre la categoria.

El Llevant era una amenaça per al Barça. Paco López havia guanyat els últims quatre partits que havien disputat els granotes a casa, i el culers venien sense Leo Messi. I així s'ha demostrat.

El Barça ha eixit amb intensitat, però els granotes no s'han acovardit, més aviat al contrari, i en el minut 8, Boateng després d'una gran jugada de Morales ha fet el primer. El Llevant ha començat a ballar un Barça desconegut en defensa, sense els centrals habituals. En el minut 10 ha enviat un xut al pal i amenaçava del que venia. L'afició granota, abocada completament.

Estava còmode el Llevant amb les línies juntes i jugant a la contra. El Barça no controlava el partit com és habitual i no feia ocasions clares.

En el minut 30, Boateng ha fet el 2 a 0. Pas filtrat per al ghanés, després d'una greu errada defensiva, que es desfà de Ter Stegen. El Llevant jugava sense complexos i amb molta més intensitat que l'equip català.

El Barça ha retallat distàncies en el minut 38. Coutinho ha fet un xut a porteria que ha tocat lleument en Robert Pier i ha sorprés Oier. El gol ha posat el Barça en el partit.

Abans d'acabar la primera part, el Llevant ha demanat penal per mans de Piqué després d'un remat de Roger, que no s'ha assenyalat.

En la segona part, els granotes han eixit per totes i al minut de joc ha marcat Bardhi.

Gran gol del macedoni des de la frontal amb un xut amb rosca, per tota l'esquadra. El gol ha tornat a deixar KO el Barça. I en el minut 49, Boateng ha fet un hat-trick, amb pas de Morales, després d'una altra errada defensiva. Primer en la carrera del ghanés, des que és professional.

En el 55, ha marcat el segon del seu compte particular Bardhi, i ha fet una maneta al Barça. Cap equip de la Lliga li havia fet més de 3 gols al campió (5-1).

Després han reaccionat els culers i han aconseguit marcar 3 gols més, dos de Coutinho, que també ha fet un hat-trick, i un de Luis Suárez, de penal.

Al final encara ha estat el Llevant a punt de fer el sisé. En definitiva, una gran celebració

dels de Paco López, que en els últims 10 partits n'han guanyat 8, xifres de campió de Lliga.